Skip to content

VAN MOEILIJK
NAAR MAKKELIJK.

Lastige financiële kwesties makkelijk maken. En met dat talent anderen helpen. Daar gaat ons bloed sneller van stromen. Maar wie zijn wij? We stellen ons graag even aan je voor.

AANGENAAM!

Aangenaam! Jet Jilderda-Ploegstra en Jaap Jan Regnery. Samen zijn we eigenaar van JJ Consultants in Leeuwarden en geven we financieel advies aan mkb’ers. Dat is ons werk. We zijn beroepsmatig ‘cijfergek’. Daarom zijn we, voor de hobby en als appeltje voor de dorst, samen begonnen met beleggen.

Beleggen als passie

De internationale beurzen nauwgezet volgen, aandelen analyseren, tot de kern van beursgenoteerde bedrijven zien te komen. Beleggen is onze passie. En dat doen we – al zeggen we ’t zelf – alleraardigst. Ons rendement vind je terug op de homepagina.

Starten met beleggen

Welkom bij Basisbeleggen, waar we ons toeleggen op het bieden van hoogwaardige coaching, training en tools voor beleggers van alle niveaus. Onze passie voor beleggen is terug te zien in ons rendement, dat u kunt bekijken op onze homepagina.

We zijn gestart met onze portefeuille in [jaar] en hebben deze sindsdien gestaag uitgebreid. Onze up-to-date kennis van de financiële markten delen we graag met u, zodat u als particuliere belegger meer kennis van zaken krijgt en succesvol kunt beginnen met beleggen. Door onze adviezen op te volgen, hoeft u uw rendement niet langer naar banken of dure adviseurs te brengen.

Bij Basisbeleggen bieden we eerlijke prijzen en een transparante service. U betaalt bij ons per maand, kwartaal of jaar voor actuele beursinformatie en toegang tot onze kennisbank. Of u nu net begint met beleggen of al ervaring hebt, ons platform biedt de tools en informatie die u nodig hebt om uw beleggingsstrategie te optimaliseren.

Met Basisbeleggen hebt u de controle over uw eigen beleggingsstrategie en portfolio. Onze educatieve materialen en tools zijn ontworpen om u te helpen uw beleggingsvaardigheden te verbeteren en uw kennis van de markten uit te breiden. Investeer in uw financiële toekomst met Basisbeleggen en bereik uw beleggingsdoelen met vertrouwen.

Een eerlijk BEDRAG

Ontdek de magie van beleggen met ons exclusieve jaarabonnement! Geniet van onbeperkte toegang tot de meest recente beursinformatie, die voortdurend wordt bijgewerkt met de nieuwste materialen, inzichten en analyses.

Betaal één keer per jaar en laat ons jouw betrouwbare gids zijn in de fascinerende wereld van beleggen. Profiteer van onze voortdurende updates en houd je vinger aan de pols van de financiële markt. Jouw beleggingsavontuur begint hier!

Bovendien behoud je de volledige controle over je geld. Indien je besluit om je abonnement niet te verlengen, kun je dat eenvoudig doen. Maar als je besluit aangehaakt te blijven, mis je niets en hoef je zelf geen tijd te investeren in het uitzoeken van de laatste trends en nieuwtjes

WIL JE WETEN HOE
HET WERKT?

Neem dan een kijkje bij :

“Word nooit afhankelijk van één inkomen, beleg om een tweede te maken.”

– Warren Buffett

Back To Top