Skip to content

STARTEN MET BELEGGEN

Hoe kun jij starten met beleggen?

Je weet inmiddels dat de AOW niet voldoende is voor een leuke oude dag. Of misschien wil je rond je vijftigste al ‘FIRE’ zijn. Financieel onafhankelijk dus. Daarom wil jij beginnen met beleggen. Maar hoe pak je dat aan?

BasisBeleggen helpt jou om te starten met beleggen. Wij, Jet en Jaap Jan, beleggen zelf en zijn daar behoorlijk succesvol in. Daar kun jij van profiteren!

Zodat jij kunt starten met beleggen

Wij analyseren, beoordelen en kopen aandelen voor onze portefeuille.

Gids Starten Met Beleggen Als Investeerder En Belegger

Jij volgt onze portefeuille en ontvangtonze informatie.

Beleggen Voor De Lange Termijn -de Echte Manier Om Geld Op De Beurs Te Verdienen

Jij bepaalt welke aandelen jij wilt kopen voor je eigen portefeuille.

Kortom: wij doen jouw huiswerk zodat jij kunt beleggen.

uitleg hoe basisbeleggen werkt

Start met beleggen via een grondige analyse

We houden het hoofd graag koel. Voordat wij starten met beleggen maken we een gedegen analyse van de onderneming. We spitten bijvoorbeeld de jaarrekeningen van de afgelopen vijftien jaar helemaal door. Ons credo? Op korte termijn kunnen koersen schommelen, maar op lange termijn volgt het aandeel altijd de bedrijfswaarde. Daarom willen wij alle ins en outs
van de onderneming weten.

Jouw moment om te starten met beleggen

Vervolgens waarderen we het aandeel met verschillende indicatoren. Hiervoor ontwikkelden we ons eigen model. Is ons oordeel positief? Dan kopen wij aan. Ben je lid van ons platform? Dan ontvang je op zo’n moment onze alert. Dat is jóúw moment om te starten met beleggen. Of om je bestaande portefeuille uit te breiden.

AEX:
Rendement vanaf 1-1-2018:.
50,35%
BASISBELEGGEN:
Rendement vanaf 1-1-2018:.
122,37%

Instapklare portefeuille om te starten met beleggen

Eenmaal lid bekijk je onze complete portefeuille en alle analyses. Je ziet waar wij de betreffende aandelen voor kochten. Ook zie je het maximale bedrag dat wij voor dit aandeel willen betalen. Je bekijkt de huidige koers en neemt je besluit. Nu kopen? Of nog even wachten? Zo kun je op solide basis jouw portefeuille inrichten en starten met beleggen.

STARTEN MET BELEGGEN?

RESULTAAT EN
RENDEMENT BELEGGEN

Wij zijn op 1 januari 2018 begonnen en hebben inmiddels een mooi rendement gemaakt. Maar ook als je nu start, kun je succesvol worden. Getuige deze review:

“Ik heb altijd wel graag willen starten met beleggen, maar wist niet goed hoe te beginnen. Ongeveer tien jaar terug ben ik ge-start, maar zonder resultaat. Doordat ik wat een gokker ben, had ik geen geduld.

Begin 2020 kwam ik in contact met Basisbeleggen. Dit concept sprak mij enorm aan. Zij doen het uitzoekwerk, ik profiteer ervan. En wat een jaar zeg, ondanks de coronacrisis behaalde ik een rendement tussen de 19% en 20%. Dus bijna twintig keer zoveel als je op je spaarrekening krijgt. Alle lof voor BasisBeleggen, bedankt! Keep up the good work!”

– Mark Elgersma

Weloverwogen starten met beleggen

Starten met beleggen is leuk!

Beleggen is gewoon leuk, vooral als je weet hoe het spelletje werkt. Daar schrijven we ook regelmatig blogs over. Twijfelde je misschien eerst nog of het wel wat voor je was? Als je een-maal bent gaan starten met beleggen zul je merken dat je er aardigheid in krijgt. Let wel op dat je echt voor de lange termijn belegt. Heeft de beurs een dipje? Raak dan niet
in paniek en ga zeker niet impulsief verkopen.

Verkopen aandelen

Verkopen van aandelen doen wij ook niet zo gauw. Zeker niet in een dalende markt. We verkopen eigenlijk alleen om te profiteren van een koersstijging. Dat is een deel van ons geheim in het behalen van een goed rendement: verkopen op het moment dat het aandeel de pan uit rijst. We zorgen dat een basisbedrag in dit aandeel blijft, maar verkopen de rest. Ook met het berekenen van deze constructie helpen we jou op weg. Het is goed om je dit soort zaken te realiseren als je wilt starten met beleggen.

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BELEGGEN

We hebben ook een e-learning
module over starten met beleggen.

“Word nooit afhankelijk van één inkomen, beleg om een tweede te maken.”

– Warren Buffett

Back To Top