Skip to content
Video afspelen

basis beleggen

Een appeltje voor de dorst

Altijd al willen beleggen? Maar weet je niet zo goed hoe? Word dan BasisBelegger! Via een abonnement krijg je toegang tot onze methodiek. Zo word jij een succesvolle particuliere belegger. 

Onze filosofie over beleggen

Beleggen voor de lange termijn

Portefeuille van tenminste
15 aandelen

regelmatig bijkopen en storten

termijn van 5 jaar of langer

goed omgaan
met emoties in koersbewegingen

JOUW BELEGGINGSAVONTUUR START HIER!

Basisbeleggen – Jouw Sleutel tot Succesvol Beleggen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je beleggingsdoelen? Basisbeleggen is de online coaching- en trainingspartner die beleggers van alle niveaus ondersteunt om hun financiële doelen te bereiken. Of je focus nu ligt op pensioensparen, het aanvullen van je AOW, of het opbouwen van een studiefonds voor je kinderen, wij bieden de tools, kennis en begeleiding om je daarbij te helpen.

Onze op maat gemaakte basis-, premium- en VIP-pakketten geven je de controle over je beleggingsstrategie en portfolio. Elk pakket is ontworpen om je de nodige tools en inzichten te bieden voor succesvol beleggen. Kies het pakket dat het beste bij je beleggingsdoelen past en begin vandaag nog met het bouwen aan je financiële toekomst.

Het basispakket biedt toegang tot de Basisbeleggen portefeuille, een inleidende training, de kennisbank en de mogelijkheid om te beleggen in verschillende markten. Ons premium pakket biedt een uitgebreidere toegang, inclusief stap-voor-stap handleidingen, de volledige portefeuille en extra ondersteuning. Het VIP-pakket is er voor de toegewijde beleggers, inclusief direct contact met onze beleggingsexperts en selectieve aandelenpakketten.

Bij Basisbeleggen streven we ernaar om je beleggingsvaardigheden te verbeteren en je marktkennis te vergroten. Of je nu werkt aan financiële zekerheid voor je pensioen, een aanvullende inkomstenbron naast je AOW, of het sparen voor de toekomstige studie van je kinderen – je investering in je financiële toekomst begint bij Basisbeleggen.

ONZE AANPAK

Als de basis goed is, volgt het rendement vanzelf

AEX:

Rendement vanaf 1-1-2018:
Rendement vanaf 1-1-2018:

Onze filosofie over beleggen

ONZE BELEGGINGS- ABONNEMENTEN.

Meer weten?

BASIS

PER JAAR
149
  • Onze "light" pakket voor de zelfstandige belegger
  • Onze "light" pakket voor de ervaren belegger
  • Toegang onze portefeuille eerdere Basis alerts en analyses
Meest gekozen

PREMIUM

PER JAAR
249
  • Toegang tot verschillende portefeuille modellen
  • Extra premium alerts per portefeuillemodel
  • Elk kwartaal live je vragen stellen in een AMA

VIP

PER JAAR
2.499
  • Begeleiding in opstellen persoonlijk financieelplan (ad. 4 uren)
  • Persoonlijke aandelenanalyse (1x per jaar op verzoek)
  • Toegang tot Vip kennisbank

Blogs over beleggen

Wat spaar jij voor later?

De tijden veranderen. Overheden maken een terugtrekkende beweging, pensioenfondsen zitten in moeilijkheden en de eigen redzaamheid moet groter. Kortom, jij moet net als iedere Nederlander

Meer weten »

AANGENAAM!

Wij zijn Jet Jilderda-Ploegstra en Jaap Jan Regnery. Wij zijn geen vreemden voor de financiële wereld met onze achtergrond in accounting en onze carrières als financiële consultants. We begonnen met beleggen als een persoonlijk project, een manier om ons inkomen op lange termijn te verzekeren. Naarmate we ons meer verdiepten in de wereld van het beleggen, groeide niet alleen onze kennis maar ook onze passie voor deze sector.

Wij ontdekten dat we onze kennis konden inzetten om anderen te helpen navigeren door de soms ingewikkelde wereld van het beleggen. We werden experts, niet alleen door studie, maar ook door ervaring. Uiteindelijk kregen we zoveel verzoeken voor coaching dat het idee voor Basis Beleggen ontstond. We vonden het zonde om onze expertise en ervaringen alleen voor onszelf te houden.

Daarom begonnen we dit platform. Basis Beleggen is het resultaat van jarenlange ervaring, doordrenkt met onze passie voor beleggen. We zijn er om anderen op weg te helpen, van de eerste stappen in de beleggingswereld tot aan het verfijnen van geavanceerde strategieën. We hopen dat we je kunnen helpen op jouw beleggingsreis.

GRATIS GIDS + aandeelTIP

Ontvang de gratis e-gids om alvast kennis te maken met beleggen + een gratis aandelen analyse en tip.

Wat zeggen onze Basis Beleggers

John Brandsma, 42
Read More
Ik ben al een tijdje aan het beleggen, maar met het premium pakket van Basisbeleggen heb ik mijn kennis naar een hoger niveau getild. Ik krijg nu meer inzicht in de markten en heb toegang tot geavanceerde eleggingsstrategieën. Het is echt een waardevolle investering geweest voor mijn beleggingsportefeuille.
Jan Veenstra, 59
Read More
Als VIP-klant van Basisbeleggen heb ik persoonlijk contact met Jaap Jan en Jet en krijg ik toegang tot selectieve aandelenpakketten. Het is fantastisch om te zien hoe mijn rendement is toegenomen sinds ik ben overgestapt naar het VIP-pakket. Ik ben enorm tevreden met de service en begeleiding van Basisbeleggen
Peter de Graaf, 35
Read More
Ik ben zo blij dat ik Basisbeleggen heb ontdekt. Dankzij de basis training en de kennisbank heb ik meer zelfvertrouwen gekregen in het beleggen. Het is geweldig om te zien hoe mijn portfolio groeit en ik ben blij dat ik een betrouwbare partner heb gevonden in Basisbeleggen.
Previous
Next

Boek een videogesprek

Interesse in een van onze pakketten? Boek een videogesprek van 30 minuten en we beantwoorden je vragen. Selecteer eenvoudig het tijdstip dat jou het beste uitkomt en we sturen je een uitnodiging.

Vraag een terugbelverzoek aan

Wij staan klaar om te helpen. Laat ons je naam, nummer en de beste tijd om te bellen weten, en we nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden.

E-mail ons

Liever zelf even een bericht versturen? Dat mag! Vertel je ons alvast wat meer over je financiële situatie en ambities?

Back To Top